Veressjøen Rundt på SKI

Versfestivalkomiteen valgte å markere Helgådal Idrettslag sitt 75-årsjubileum i 2015 med et skirenn i rundt Veressjøen. Dette ble så populært at komiteen valgte å innføre dette som et årlig arrangement lørdag i palmehelga.

Her finner du glimt fra arrangementet:

 

VERESSJØEN RUNDT PÅ SKI 2017

A3 A4_2

Endelig var værgudene med løypemannskapet – Veressjøen Rundt på ski ble arrangert på nullføre og snødriv, kun sola glimtet med sitt fravær. Erstatningen ble Emil Iversens blidspente fjes – som forøverig tok seieren suverent i herreklassen. Maren Smulan Sagland tok seireren i dameklassen foran fjorårsvinner Ragnhild Sivertsen. En stor takk til store og små som tuk turen til Vera – vi ønsker dere alle velkommen opp igjen til sommeren på terrengløp! Og såklart – til nytt skirenn neste vinter!

A10 A19 A20

Resultatliste konkuranse Veressjøen Rundt på ski 2017 WORD

Deltakerliste trimklasse Veressjøen Rundt på ski 2017 Word

 

 

 

VERESSJØEN RUNDT PÅ SKI 2016

IMG_7483

Dessverre ble festivalledelsen tvunget til å avlyse årest VSR på ski. Til tross for iherdig innsats av løypemannskapet – regn og sludd gjorde løpetraseen fullstendig ufremkommelig.
Minisjøen ble allikevel gjennomført med 76 startende som gav alt i den 1,9km lange rundløpa ved Vera samfunnshus.

Vi takker alle våre deltakere, tilskuere, funksjonærer og ikke minst våre velvillige sponsorer – og ganrantere at vi satser på et nytt skirenn i 2017!

IMG_7617IMG_7613IMG_7521

 

 

 

 

VERESSJØEN RUNDT PÅ SKI 2015

I anledning Helgådal Idrettslags 75 årsjubileum  ønsket Veresfestivalkomiteen å markere dette med et skirenn i rundt Veressjøen.

v6 v13

Det ble en festdag uten like – sol fra blå himmel og fantastiske forhold i rundt den 17 km lange løypa. Et håp om 50 startende i trimklassen ble knust så til de grader – hele 204 trimmere tok turen i rundt sjøen! 69 stilte til start i Minisjøen og 7 spreke løpere stilte til start i konkurranseklassen. Stein Otto Bjørkeng og Ragnhild Sivertsen ble historiske som vinnere av den aller første utgaven av VSR på ski.

Vi i Veresfestivalen vil takke alle fremmøtte og våre samarbeidspartnere – Vera Hytteservice, Maskin og Motor AS, Felleskjøpet, Øra Eiendom og Premieskapet AS.

v19

Og JA – vi satser igjen, lørdag 19.mars arrangeres den andre utgaven av Veressjøen Rundt på SKI. Velkommen!

 

v4